DET HÄR ÄR LIVSMEDEL I FOKUS.SE

Livsmedelifokus.se är namnet på en helt ny sida på nätet med dagliga nyheter från och till livsmedelsbranschen. Här speglar vi allt som händer i livsmedelsindustrins värdekedja.
Bakom sidan finns tidningen Livsmedel i fokus som speglat utvecklingen i livsmedelsbranschen sedan år 1953 och som ägs av LivsmedelsStiftelsen - drivs av LivsmedelsFöreningen - produceras av Trade Promotion Förlag AB, som även ger ut tidningen nord emballage.
 
Livsmedelifokus.se är en ny och intressant marknadsföringskanal. En bannerannons på sajten får ett stort uppmärksamhetsvärde.
 
Livsmedelifokus.se är ett snabbt sätt att få reda på vad som händer i branschen. Produktnyheter, företagsaffärer, nyanställningar, maskinnyheter och förpackningar är bara några exempel.
 
Livsmedelifokus.se har en systersida, Packnews.se, som ger dig det senaste från den för livsmedelsindustrin så viktiga förpackningsbranschen.
 
 
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

NordArom, Norrköping,
söker produktutvecklare
 
Vill du vara med och förhöja smakupplevelsen i drycker, konfektyr, glass och andra godsaker?
Med ett stort mått av kreativitet och experimentlusta, ett välutvecklat smak- och luktsinne och intresse för livsmedel kan du bli framgångsrik som produktutvecklare hos oss.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 5-2017 
utkom den 25 oktober! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK