2018-05-07 Första svenska avhandlingen om syrsor som livsmedel
2018-04-23 Avfall ska bli hamburgare i pilotprojekt med biokol
2018-04-11 Tio doktorandprojekt inom LivsID presenteras idag
2018-03-21 Dricksvatten på flaska innehåller mikroplaster
2018-03-19 Ny nationell arena för marin forskning och innovation 
2018-03-16 Tre kvinnor nominerade till Årets Guldstjärna 2018
2018-03-15 Svensk hälsodryck utsedd till världens bästa mellanmål
2018-03-13 Forskare kartlägger svenska mussel- och ostronbankar
2018-02-22 Studenter vill skapa ett nytt livsmedel av överbliven fisk
2018-02-21 Mikroalg berikar mat med protein och antioxidanter
2018-02-21 1,7 miljoner kronor satsas på matlösningar för äldre
2018-01-26 Carlsberg startar grupp för unga klimatforskare
2018-01-16 Svenskt biotech-företag har knäckt havrens DNA-kod 
2017-11-28 Växtbaserad omega 3-dryck av potatis och rapsolja på gång
2017-11-23 Kan ungdomars mataktivism leda till en mer hållbar värld?
2017-11-23 Syrsor – näringsrik mat för grisar och troligen även för människor..!
2017-11-17 Doft, musik och vacker miljö skapar större köpupplevelse
2017-10-30 Livsmedelsförpackningar av krossat äggskal + bioplaster
2017-10-26 Livsmedelsbranschen bjuds in till SLU-program för doktorander
2017-10-20 ”Give peas a chance” ska bli ett lyft för svensk ärtodling
2017-10-05 Nitrathalten i spenat kan minskas med ny metod
2017-10-04 Var nyheten om plastätande larver sanning eller skröna?
2017-10-03 Nitratrik rödbetsjuice kan skydda mot hjärt-kärlsjukdom 
2017-09-27 Dumpade fågelfjädrar kan bli djurfoder och livsmedel...
2017-09-19 Mjölkprotein utgör råvaran för fransk bioplastproducent
2017-09-11 Utlysning för ansökningar ur Lantmännens forskningsstiftelse
2017-09-11 Attraktivare mat för äldre med hjälp av 3D-skrivare!
2017-09-07 Projekt med fossilfria laminat till livsmedelsförpackningar
2017-09-05 Protein- och fettrikt fiskfoder ska framställas med ny metod
2017-09-01 Skånska inkubatorn Krinova nationell arena för livsmedel
2017-08-21 Svensk forskning om celiaki stöttas med en halv miljon kr
2017-06-15 Fyraårigt forskningsprogram fokuserar på hållbar konsumtion
2017-06-13 Ökad mängd material kan faktiskt minska matsvinn...
2017-06-07 Dagens ungdomar har dåliga kunskaper i livsmedelshygien
2017-06-02 Sättet att utvinna växtprotein avgör produktens egenskaper
2017-06-01 Fyra universitet samarbetar för ökad livsmedelssäkerhet
2017-05-19 Proteinrika rapsrester kan bli färs och filéer för veganer
2017-05-12 Infraröd teknik upptäcker infekterade potatisplantor
2017-05-05 Sveriges lantbruksuniversitet leder alliansen Agrinatura
2017-05-02 Livsmedelsjätten PepsiCo utvecklar bionedbrytbar förpackningsfilm
2017-04-28 Den hungriga fjärilslarven som kan bli en miljöhjälte...
2017-04-26 Kan magnetiska järnpartiklar mäta hur vi upplever maten?
2017-04-24 Skånska laboratorier öppnas upp för livsmedelsföretag
2017-04-18 KTH-forskare har utvecklat nya sätt att använda vetekli!
2017-03-20 Hon forskar kring material i livsmedelsförpackningar
2017-03-02 Vitlök för ett friskare hjärta?
2017-02-23 Sveriges första forskningsrestaurang i Umeå
2017-02-20 Krinova får tre miljoner för att utveckla matföretag
2017-02-20 Örebro universitet leder stort EU-projekt i robotik


Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 3-2018 
med utgivning den 25 maj! 





FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK