Peter Andersson utsedd till ordinarie VD för Guldfågeln
Peter Andersson, tidigare tillförordnad VD i Guldfågeln, har utsetts till ordinarie VD. 

Peter Andersson har utsetts till ordinarie VD för Guldfågeln AB i Mörbylånga efter att ha varit tillförordnad VD i företaget sedan våren 2017. 
Peter Andersson började inom Blentagruppen, som äger Guldfågeln, 2012 och har även varit VD för Blenta AB och Ingelsta Kalkon AB, som är andra bolag inom koncernen. Han har tidigare varit VD för Orklas verksamhet i Danmark samt haft ledande befattningar inom Procordia Food AB/Orkla Foods Sverige.


”Guldfågeln är ett företag som vuxit ganska kraftigt under många år har och vi har investerat och byggt ut i stor omfattning för att klara att möta den ökande efterfrågan”, säger Peter Andersson. 
 
”Under mitt år som tillförordnad VD så har vi både fokuserat på att få till effektiv daglig drift samtidigt som vi har slutfört utbyggnaden både i Mörbylånga och i vår anläggning i Falkenberg. Nu är det viktigt för oss att se till att få ut full effekt av de investeringar vi har gjort samtidigt som vi fortsätter att utveckla innovativa produkter och når ytterligare försäljningsframgångar”.

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2018-02-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Kött-Fågel-Fisk Orkla Övrigt Personer

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK