Coop ändrar om i ledningen två nya chefer tillsätts
Åsa Wickholm är ny chef för Coops egna varumärken efter Jonatan Tullberg, som har övergått till tjänsten som tillförordnad affärsområdesdirektör för Kommersiellt Erbjudande.

Sedan 15 januari är Åsa Wickholm ny chef för Coops egna varumärken. Hon började på Coop för två år sedan och jobbade dessförinnan i tio år på Ica med bland annat produktutveckling och försäljning av ICA:s egna varumärken. Hon har även en bakgrund som managmentkonsult.

”Jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta men också ta vidare det arbete som Coop redan gjort med egna varumärken, med hela det kompetenta teamet som bas”, säger Åsa Wickholm i ett pressmeddelande.

Jonatan Tullberg, som tidigare var chef för Coops egna varumärken, är nu tillförordnad affärsområdesdirektör för det nya affärsområdet Kommersiellt Erbjudande. Han kommer därmed även att ingå i Coop Sveriges koncernledning.

”Syftet med det nya affärsområdet är att få ett större tryck i vårt kommersiella erbjudande och därmed driva fler kunder till våra butiker samt öka effektivitet och lönsamhet”, säger Jonatan Tullberg.

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2018-02-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Coop EMV ICA Övrigt Personer Varumärken

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 3-2018 
med utgivning den 25 maj! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK