Nu kommer Oumph! även som fyllning på pizzan
Oumph!s växtbaserade pizzor finns i två varianter: 

Oumph!-pizzorna Italian style och Grilled style har en italiensk tomatsås som bas och växtbaserad ekologisk ostliknande topping från Violife. Båda har en botten där degen är handdragen och gräddad i vedeldad stenugn.

”Vårt mål är att fler ska äta växtbaserad mat. Vi tror på mat som får det att vattnas i munnen och som är bra för miljön. Med de här grymma pizzorna hoppas vi nå långt utanför vegodisken till helt nya kundgrupper”, säger Anna-Kajsa Lidell på Food for Progress, företaget bakom Oumph!

Pizzorna kan tillagas direkt från frysen i 7-9 minuter.

”Fler och fler efterfrågar snabba växtbaserade alternativ. Långkok i alla ära, men ofta har vi inte tid. Då behövs snabb, god och schysst mat. Som Oumph!-pizza”, säger Anna-Kajsa Lidell.

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2018-02-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Djupfryst Food for Progress Övrigt Pizza/kebab/etc Vegetariskt

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 





FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK