Food for Progress rekryterar Nina Nilsson från KRAV
Den 12 februari börjar Nina Nilsson på Food for Progress som Market Coordinator för Storbritannien.

Nina Nilsson kommer närmast från tjänsten som Account Manager Processing & International Trade. Som Market Coordinator på Food for Progress kommer hon bland annat att ansvara för samordning av företagets marknadsaktiviteter i Storbritannien, där Oumph! lanserades i september. Nina börjar den 12 februari och kommer att ingå i företagets Sales & Marketing Team.

”Food for Progress är ett företag i framkant med ett nytt tankesätt kring hållbar mat och företagande. Branschen har utvecklats i snabb takt de senaste åren och det finns ett behov av företag som vågar "gå utanför boxen" för att hitta nya vägar framåt”, säger Nina Nilsson.

”På KRAV fick jag vara med om hur den ekologiska marknaden exploderade och nu ser vi hur den globala marknaden för växtbaserad mat växer lavinartat. Jag ser en stor potential i att göra skillnad på ett företag som Food for Progress. Oumph! har redan växt med över 500 procent sedan lanseringen 2014. Då Storbritannien är 6 gånger större än Sverige ska det ska bli spännande att vara med och utveckla just den marknaden”, säger Nina Nilsson.

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2018-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Food for Progress KRAV Övrigt Personer Storbritannien

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK