Svenska Oumph! har utsetts till Årets produkt i Norge
Carl Montelius, Food for Progress, i mitten, tog emot utmärkelsen Årets produkt i Norge den 3 januari. Priset delades ut av NorgesGruppen och Asko.

I konkurrens med 55 andra produkter utsågs vegankonceptet Oumph! från svenska Food for Progress till Årets produkt av norska NorgesGruppen och Asko. Priset delades ut 3 januari. 
”En reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon”, enligt juryn.


”Även om Oumph! har fått ett fantastiskt mottagande i Norge, så hade vi inte förväntat oss detta. Vi är otroligt glada och stolta över den här utmärkelsen”, säger Carl Montelius, Head of Customer Relations på Food for Progress, i ett pressmeddelande.

Priset Årets produkt delades ut i samband med NorgesGruppens och Askos årliga kund- och leverantörsmöte i Norge första veckan i januari. Andra priser som delades ut var bland annat Årets leverantör och Årets kund. 

Juryns motivering till Årets produkt:
En reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon. Detta produkter har også den bredeste appellen på kjede og kundenivå. Det har hatt en jevn och høj vekst siden lansering, og innenfor sin varugruppe har den også tatt en god andel av totalen. Produktet er de som har den største poengscore treffer også mange viktige trender som god bærekraft, Co2-redukjon, smak ”Punch”, Foodies og de unge. Blant 55 produkter kan vi glede med at årets produkt 2017 er Oumph! fra Food for Progress.

Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2018-01-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Food for Progress Norge Övrigt Vegetariskt

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 3-2018 
med utgivning den 25 maj! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK