NordArom expanderar och söker en Kundansvarig säljare/Account manager

Vill du erbjuda dina kunder de bästa smakerna? 
Ser du nya möjligheter i varje kundmöte? Då kan det här vara din nästa utmaning.
NordArom är ett familjeägt företag som producerar och distribuerar aromer och färger till livsmedelsindustrin. Kontor, innovations-lab och produktion finns i Norrköping och totalt arbetar idag 20 personer på företaget. Kunderna finns framförallt inom områden såsom konfektyr, bageri, dryck samt glass och mejeri. NordArom expanderar och behöver nu förstärka med ytterligare en kundansvarig säljare.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta nära våra kunder, alltid med högsta kvalitet i fokus. Du blir en viktig bricka i sälj-teamet och arbetar framförallt nära innovations-lab, produktion och kvalitetsavdelningen. Du rapporterar till försäljningschefen och ingår i ett team med kundansvariga säljare och back-office. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att utveckla nuvarande och nya kundrelationer samt kundprojekt anpassade efter kundens krav, önskemål och applikationer. 
NordArom är ett företag med härlig stämning där vi månar om våra anställda. Välkommen till ett stabilt företag med högkvalitativa produkter och ett gott rykte i branschen!

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och är en erfaren och relationsbyggande säljare. Tidigare erfarenhet av försäljning till livsmedelsindustrin är meriterande.
Erfarenhet och kunskap om aromer är starkt meriterande. Du är van att arbeta i team då säljgruppen har många gemensamma uppgifter att lösa. Viktigt att du är utåtriktad, driven, resultatinriktad samt ambitiös med god komnikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort fordras då tjänsten innebär många resor per år, främst inom men också utanför Sverige.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se 
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. 
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. 

KLICKA HÄR!

Välkommen med din ansökan!


Publicerad: 2017-12-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

Ledig tjänst på Aviko Norden AB
 
Vi söker Kvalitetstekniker till marknadsledare inom potatis och rotfrukter.
LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN!
 
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK