CR Sortiment & Inköp söker en Kvalitetschef för Färsk/Kolonial/Near Food


ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.


Kort beskrivning av avdelningen
CR Sortiment och Inköp leder arbetet med kvalitetssäkringen av varor i ICAs centrala sortiment. Vi stödjer Sortiment & Inköp i arbetet med att underhålla och utveckla kvalitetsledningssystemet som är ISO certifierat. Vid framtagning av ICAs egna märkesvaror granskar och godkänner vi leverantörens produktion och säkerställer att produkterna lever upp till lagstiftningskrav, ICAs Hållbarhetspolicy samt varumärkeskriterier. CR Sortiment & Inköp beslutar också om och genomför produktåterkallelser.

Arbetsuppgifter
Kvalitetschef Färsk/Kolonial/Near Food ansvarar för att säkerställa att ICAs Egna Märkesvaror (EMV) samt övrigt centralt sortiment inom Kategoriområde Färsk/Kolonial/Near Food följer lagkrav, branschöverenskommelser, ICAs Hållbarhetspolicy med riktlinjer samt Varumärkeskriterier för EMV. Tjänsten har personalansvar för den grupp Kvalitetsspecialister i Solna som operativt kvalitetssäkrar sortimentet och även huvudansvar för att i nära samarbete med Chef Kvalitetslabb, leda, samordna och utveckla hela CR Sortiment & Inköp i Solna i det dagliga arbete med att säkra ICAs EMV. Arbetet innebär kontakter med media och andra externa kontakter samt vid allvarliga kriser arbete på obevkäm arbetstid.

Din profil
Befattningen kräver minst 5 års erfarenhet av ledarskap över en större arbetsgrupp av specialister, samt erfarenhet av att arbeta i komplexa organisationer med högt tempo och många kontaktytor. Du har en högskoleexamen med fördel inom livsmedel och livsmedelsproduktion, minst 10 års erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete och gärna internationellt arbete. Önskvärt är även goda kunskaper inom livsmedelslagstiftning.
Personen vi söker:
- Har mycket god kommunikationsförmåga och är en tydlig och närvarande ledare
- Har bra förmåga att delegera och följa upp
- Har ett genuint intresse av att utveckla medarbetare och förstå deras vardag
- Har förmåga att skapa förtroende, förståelse och engagemang för arbetet med CR frågor
- Drivs av att samverka med andra för att nå uppsatta mål och tar aktivt initiativ till dialog och kontakt.
- Är lösningsorienterad och prestigelös men har förmåga att snabbt komma till beslut när så behövs.
- Har förmåga att hantera många frågor samtidigt och har god känsla för att hålla sig på en övergripande nivå och prioritera det viktigaste.

Placeringsort: Solna
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse eller omgående
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning

Sista ansökningsdag: 2018-01-02

Kontaktperson: Lena Sparring, Chef CR Sortiment & Inköp 08-56150040

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN!


Publicerad: 2017-12-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

Ledig tjänst på Aviko Norden AB
 
Vi söker Kvalitetstekniker till marknadsledare inom potatis och rotfrukter.
LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN!
 
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK