Svenska Ägg söker Verksamhetsledare

       

Svenska Ägg är branschorganisation för företagen inom svensk äggnäring. Våra medlemmar är kläckerier, unghönsuppfödare, äggproducenter, äggpackerier och fodertillverkare. Tillsammans arbetar vi för att öka lönsamheten och konkurrenskraften hos svensk äggproduktion. Vi driver bl.a. frågan om lika konkurrensvillkor och arbetar för ökad djurvälfärd inom EU. Svenska Ägg fungerar också som remissinstans vid utformning av ny lagstiftning inom djurskydd, smittskydd och inom livsmedelsområdet. Andra viktiga arbetsområden är kvalitetssäkring, kompetensutveckling och rådgivning hos våra medlemmar samt marknadsföring och information om ägg. Läs gärna mer på www.svenskaagg.seTjänsten 
Svenska Äggs nuvarande verksamhetsledare söker sig vidare till andra arbetsuppgifter och vi söker nu hennes efterträdare. Du är en person som är genuint intresserad av och har en stark tro på svenska livsmedel. Vi söker dig som har tydligt marknadsfokus och kan fortsätta lyfta ägget som det fantastiska livsmedel det är.
 
Du är en person som trivs i debatten, har pondus och skapar förtroende hos konsumenter, myndigheter och våra medlemmar. Ditt ledarskap är framåtsyftande och affärsmässigt och till gagn för medlemmarna i Svenska Ägg. Du är samtidig lyhörd och har förmåga att samarbeta med såväl medarbetare, styrelse och medlemmar.
 
Du tycker det är stimulerande att få engagera dig i de olika arbetsuppgifterna som innefattar allt från marknadsföring, påverkansarbete mot myndigheter och politiker till medlemsmöten med fokus på kvalitetssäkring och kompetensutveckling. Till din hjälp har du skickliga och engagerade medarbetare på både veterinär- och produktionssidan.
 
Har du en bakgrund inom lantbruks-eller livsmedelsbranschen är det meriterande.
Vi ser gärna att du är placerad i Stockholm men annan placeringsort kan diskuteras.
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult.
 
Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult via www.kajson.se eller via e-post till anna@kajson.se
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till ordförande Axel Lagerfelt, tel. 0708- 29 93 98 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733
 
Vi vill ha din ansökan senast 15 december 2017


Publicerad: 2017-11-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

Vacancies at Barilla
in Stockholm and Filipstad
 
Within Barilla, we are developing the Wasa brand at a global level keeping a solid base in Sweden. We currently have a lot of interesting and challenging roles in Supply Chain and R&D as well as in Sales and Marketing.
READ MORE AND APPLY!
AAK SWEDEN AB are now looking
for a Food Technologist
 
We have an opening as Food Technologist in the Dairy pilot team, business area Europe.
READ MORE!
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 1-2018 
utkom den 26 februari! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK