Risenta söker en QEHS koordinatorRisenta omsätter ca 31 MEUR och har ett 40 tal anställda med huvudkontor i Solna och egen tillverkning i Rotebro. Vi är framgångsrika och växer snabbt med Risentas varumärke inom bl a frukost, mjöler och gryner, fröer och kärnor, pasta och snacks. Risenta är ett bolag i divisionen Naturally Healthy Food inom finska Paulig Group. Läs mer på www.risenta.se och www.pauliggroup.com.

 
QEHS-koordinator
Brinner du för livsmedelssäkerhet, miljö och arbetsmiljö? Vill du arbeta på ett företag med stark innovationskraft och hälsosamma produkter. I så fall kan tjänsten som QEHS-koordinator hos oss vara något som passar just dig!

Du kommer ha huvudansvaret för att upprätthålla våra ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår fabrik i Rotebro. Vi är idag certifierade mot FSSC22000 och ISO14001, men arbetar mot en certifiering även inom arbetsmiljö. Tillsammans med övriga i fabriksledningen kommer du också vara med och driva på det övergripande förbättringsarbetet i verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera avvikelser, att utbilda fabrikspersonalen i frågor gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö, att göra sensorisk mottagningskontroll, att skicka prover på analys, att mäta både fabriksspecifika och koncernövergripande KPI:er och att genomföra interna revisioner både i den egna verksamheten och på våra andra siter.  

Du kommer vara en del av QEHS-funktionen som idag består av 3 koordinatorer, en för varje fabrik/kontor och du rapporterar till divisionens QEHS-manager. 

Kvalifikationer
Den vi söker har en akademisk examen inom livsmedelsområdet och/eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som t.ex. livsmedelsinspektör eller kvalitets- och miljöansvarig hos en livsmedelsproducent. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete och god datorvana är också ett krav.  

Vi söker dig som drivs av att lösa problem på ett konstruktivt sätt, du ska kunna samarbeta med andra utan prestige, du behöver vara självgående, noggrann och kunna skapa en struktur. Att du trivs bra i en fabriksmiljö är också en förutsättning för att du ska vara den person vi söker.  

Sista ansökningsdag är 15 december 2017 men ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan skickar du till QEHS Manager monica.demorior@paulig.com.

Då vi redan valt rekryteringskanaler och övriga marknadsföringsinsatser undanber vi oss förslag på stödinsatser i denna rekrytering. 

www.risenta.se


Publicerad: 2017-11-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

Vacancies at Barilla
in Stockholm and Filipstad
 
Within Barilla, we are developing the Wasa brand at a global level keeping a solid base in Sweden. We currently have a lot of interesting and challenging roles in Supply Chain and R&D as well as in Sales and Marketing.
READ MORE AND APPLY!
AAK SWEDEN AB are now looking
for a Food Technologist
 
We have an opening as Food Technologist in the Dairy pilot team, business area Europe.
READ MORE!
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 1-2018 
utkom den 26 februari! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK