NordArom söker Produktutvecklare med näsa för smakupplevelserVill du vara med och förhöja smakupplevelsen i drycker, konfektyr, glass och andra godsaker?
Med ett stort mått av kreativitet och experimentlusta, ett välutvecklat smak- och luktsinne och intresse för livsmedel kan du bli framgångsrik som produktutvecklare hos oss.

 
OM FÖRETAGET
NordArom är ett familjeägt företag som producerar och distribuerar aromer och färger till livsmedelsindustrin. Kontor, innovationslab och produktion finns i Norrköping och totalt arbetar idag 20 personer på företaget. Kunderna finns framförallt inom områden såsom konfektyr, bageri, dryck samt glass och mejeri. NordArom expanderar och behöver nu förstärka med ytterligare en produktutvecklare.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som produktutvecklare kommer du att arbeta nära våra kunder, alltid med högsta kvalitet i fokus. Du blir en central punkt inom företaget och arbetar framförallt nära säljavdelningen, produktion och kvalitetsavdelningen. Du rapporterar till produktutvecklingschefen och ingår i ett team med tre produktutvecklare.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att utveckla aromer och färger, anpassade efter kundens krav, önskemål och applikationer. Du kommer också arbeta med kunder i utvecklingsprojekt där du hjälper kunden med receptformulering och smakoptimering av deras produkter.
I tjänsten ingår att tillverka applikationsprover och aromer enligt färdiga recept som säljarna presenterar för våra kunder.
NordArom är ett företag med härlig stämning där vi månar om våra anställda. Välkommen till ett stabilt företag med högkvalitativa produkter och ett gott rykte i branschen!

DIN PROFIL
Du har genom akademisk utbildning, t.ex. som ingenjör inom kemi/bioteknik/livsmedel eller liknande, skaffat dig fördjupad kunskap om livsmedel. Erfarenhet och kunskap om aromer är starkt meriterande.
En god sensorisk förmåga är en förutsättning för att klara rollen på ett bra sätt.
För att lyckas i rollen som produktutvecklare bör du vara nyfiken och kreativ, med ständig vilja att lära dig nya saker och utvecklas. Du har liksom oss andra på företaget en stor passion för mat och smak.
Som person är du drivande, resultatorienterad och systematisk samt har god kommunikations-förmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se  
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. 
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Välkommen med din ansökan, KLICKA HÄR!

 


Publicerad: 2017-11-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
LEDIGA JOBB

 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

Ledig tjänst på Aviko Norden AB
 
Vi söker Kvalitetstekniker till marknadsledare inom potatis och rotfrukter.
LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN!
 
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 2-2018 
utkom den 9 april! 

FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK