Kronfågel lockar männen till spisen med KycklingSteak!
Med lanseringen av KycklingSteak hoppas Kronfågel få män att laga – och äta – mer kyckling.

Var tredje måltid idag lagas av en man, men när det gäller kycklingrätter dominerar kvinnorna stort. Nu vill Kronfågel locka till sig männen med en rejäl bit kyckling – en KycklingSteak. 

”Vi funderade kring hur vi skulle locka männen till att förstå hur bra kyckling är för dem, deras hälsa och vår planet. Män väljer rött kött i större utsträckning än kvinnorna och KycklingSteak är precis som det låter: en stek – fast med det hälsosamma kycklingköttet. Det är en urbenad kycklingklubba med skinn och vi har lyft kvaliteten ytterligare genom att ta bort brosk och senor”, säger Annicka Hultin, Brand Manager på Kronfågel. 

KycklingSteak görs av svensk gårdskyckling. En förpackning på 900 gram innehåller fyra bitar. För bäst resultat rekommenderas grillning eller stekning med skinnet nedåt tills det blir krispigt, därefter en kort stekning på köttsidan samt efterstekning i ugn till 70 graders innertemperatur. 

Källa Kronfågel

Text Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jp.press@comhem.se

Publicerad: 2017-09-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konsumentbeteende Kostvanor Kött-Fågel-Fisk Övrigt Recept och tillagning

Packnews Sponsors
Hitta rätt leverantör med hela livsmedelsbranschens sökmotor:
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
LIVSMEDEL I FOKUS
LIVSMEDEL I FOKUS

Livsmedel i fokus 4-2017 
utkom den 14 september! 





FÖLJ OSS PÅ TWITTER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK