24 mars 2021
Tareq Taylor är en av Sveriges mest populära. Han syns titt som tätt i tv-rutan och driver sin egen krog Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg tillsammans med kockkollegan Paul Svensson – en restaurang som satsar på närproducerat, recycling och upcycling så långt det går.
”Maten é klar” är en serie färska färdigrätter skapade av Tareq Taylor. Han utvecklar recepten och provlagar tillsammans med sitt team i produktionsköket i Lund. När de har provsmakat och finjusterat klart tar kockarna över produktionen.
Nu lanseras Maten é klar i cirka 250 Coop-butiker runt om i Sverige.
– Vår trovärdighet är kopplad till att Maten é klar ska tillagas från grunden i eget modernt kök och att alla moment i tillagningen utförs för hand av utbildade kockar, säger Tareq Taylor.
Dela
Fler nyheter i Dagligvaruhandel och Måltider
Människor Måltider Mötesplatser
Superkocken tog hem Cajsa Warg-priset: ”En underbar resa”
Den välrenommerade kocken och kreativa ledaren Paul Svensson är den första vinnaren av Livsmedelsföretagens nyinstiftade Cajsa Warg-priset samt utmärkelsen Årets kokbok, med boken Frukt & Bär A-Ö.
– Det är så oerhört roligt att få bekräftelse för något man älskar, säger han.
12 november
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.