22 juni 2022
Så skapar vi en konkurrens- och motståndskraftig svensk livsmedelsproduktion
Arrangör Livsmedelsföretagen och LRF. 5 juli klockan 15-16. Bred panel av politiker och näringslivspersoner.
Statsminister? Nej tack, jag ska bli livsmedelsminister
Arrangör Livsmedelsföretagen. Deltagare bland andra de politiska ungdomsförbunden. 5 juli, kl 13-14.
Future Food
Dagens Industri har en heldag om mat med många intressanta seminarier och debatter om innovation, produktutveckling, trender och hälsa. 6 juli.
Blå mat– vilka förutsättningar finns för hållbar blå mat från Östersjön och på land?
Arrangör Östersjödagarna, Blått Centrum Gotland, Blå mat – centrum för framtidens sjömat, Uppsala universitet. 6 juli klockan 12.15-13.00.
Hållbar mat i tider av kris – går det?
Arrangör Nordiska Ministerrådet, 4 juli, klockan 11.00-11.45
Äta hälsosamt- vilket ansvar kan och bör en dagligvaruaktör ta för våra matvanor?
Arrangör Ica, 4 juli klockan 9.00-9.45
Dela
Fler nyheter i Människor och Mötesplatser
I huvudet på Gerhard Bley: ”Släpp normtänket”
Gerhard Bley, vd på Norrmejerier, har ett långt förflutet inom livsmedelsbranschen och varit chef och ledare i flera decennier. Från början gjorde han som det förväntades; sedan bytte han ledarstil helt och hållet – och skapade fantastiska resultat.
16 december
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.