8 oktober 2021
Balsamvinägern består till sextio procent av äkta, långlagrad Aceto Balsamico di Modena IGP som blandats med koncentrerad druvmust, en procent finmalen sommartryffel samt naturliga, vegetabiliska aromer.
– Tack vare att sommartryffeln har en så delikat och mild arom blir smaken finstämd och användningsområdena breda. Tryffelsmaken tar inte över utan även andra råvaror får komma till tals, säger Massimo Gasperini, kategoriansvarig på Di Luca & Di Luca.
Dela
Fler nyheter i Arkiv och Värdekedjan
Svenska livsmedelsproducenter optimistiska inför årets slutspurt
Svenska livsmedelsproducenter såg sin försäljning minska under årets tredje kvartal men om deras prognoser för det sista kvartalet slår in blir det den starkaste tillväxten på tre år. Även livsmedelsexporten vänder upp efter flera års nedgång, enligt Livsmedelsföretagens senaste konjunkturbrev.
22 november
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.