Hon ska utveckla Norrmejeriers förpackningar

Nya förpackningsutvecklaren Eva Göransson ska förstärka Norrmejerier. Ambitionen är att utveckla förpackningar som gör produkterna mer attraktiva på hyllorna men även driva tillväxt och närvaro i hela landet.

Med hjälp av en ny förpackningsutvecklare ska Norrmejerier fortsätta att vara en föregångare inom hållbar förpackningsutveckling. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
Eva Göransson har bakgrund som maskiningenjör och erfarenhet från industriföretaget ÅLÖ i Umeå – där hon har arbetat inom produktionsteknik, produktionsplanering och leverantörskvalitet – och kommer att ingå i Norrmejeriers marknads- och innovationsavdelning.
– Eva är en driven och engagerad kollega med en imponerande förmåga att få resultat. Hennes erfarenhet av kvalitetsarbete och starka känsla för produktkvalitet och service gör henne till en ovärderlig tillgång för att utveckla förpackningslösningar som inte bara uppfyller konsumenternas förväntningar, utan också bidrar till företagets tillväxt i hela landet, säger Norrmejeriers produktutvecklingschef Cecilia Järvholm i en kommentar.
Förpackningsutvecklingen är även en viktig del i Norrmejeriers hållbarhetsstrategi. För att nå ambitiösa klimat- och hållbarhetsmål blir det avgörande att minska mängden förpackningsmaterial och avfallet genom att öka andelen återvunnet material och återvinningsbara förpackningar.
– Eva Göransson kommer att spela en nyckelroll i detta arbete, särskilt med tanke på snabba förändringar inom förpackningsindustrin och de pågående kraven från EU.

Dela

Fler nyheter i Förpackning och Förädling och Människor

Fruktodlare tog hem Stora gastronomiska priset

Nu har Smålands och Ölands Gastronomiska akademi delat ut sitt stora pris samt diplom till framstående personer inom det gastronomiska området. Vinnaren är Rudenstams Bär & Frukt i Huskvarna, som tack vare sitt kvalitetsmedvetna arbete blivit ett draglok för hela regionen.

Gå med i nätverket idag!

Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.