25 januari 2024
Trendseminariet är en av branschens viktigaste mötesplatser, och ett perfekt sätt att kicka igång året på. Ingela Stenson bekräftar:
– Om du vill ha koll på trenderna och dess följdverkningar ska du verkligen komma till vår trendkoll! Vi ger dig en effektiv och koncentrerad presentation av det allra viktigaste som händer just nu, allt från konsumenternas konsumtionsförändringar till EMV:s framväxt, AI och nya kategorier i butikerna.
– Vi har anlitat de mest kvalificerade talarna, de som kan bedöma och kommentera den snabba utvecklingen i vår bransch ur flera synvinklar: Lönsamhet, marknadsutveckling, nya kategorier och nya aktörer på marknaden. Det här vill man verkligen inte missa!, understryker Ingela Stenson.
Vad tror du själv kommer krävas av branschen under 2024?
– 2024 blir fortsatt tufft ekonomiskt. Arbetslösheten stiger och prisökningarna fortsätter förhoppningsvis på lägre nivåer. Konsumenterna kommer att hålla i pengarna och vänta ut lågkonjunkturen. Oron för världsläget med krig och kris påverkar oss; vi lagar trygghetsmat och vill äta och umgås med familjen men samtidigt vill vi unna oss och ha guldkant.
Några av talarna på scenen är Lennart Wallander, Tina Stugemo, Jan Enhager, Elisabet Rytter, Emma Rung, Ulf Mazur och Karin Brynell.
Vill du veta mer? All information, programmet i sin helhet samt anmälningsformulär hittar du här.
Dela
Fler nyheter i Trend
Trendspotting 2025: Nu vänder det!
Innovativa småmål, otippade smakfusioner och EMV på dekis. När Food & Friends för 21:a året i rad presenterar sin trendspaning om mat och dryck så kretsar det mesta kring hur gastronomi, måltidsmönster och livsmedelsval påverkas av att konjunkturpendeln svänger mot ljusare tider.
23 oktober
Gå med i nätverket idag!
Så missar du inte de viktigaste branschnyheterna, temaseminarierna och studiebesöken.